Det var nu någon vecka sedan boken anlände från tryckeriet. Flera tunga lådor, fullpackade med likadana böcker – min bok! 🙂 En helt otroligt känsla var det att få öppna upp, lukta och titta. Samtliga förhandsbeställningar på boken, både från lärare och privatpersoner, är redan utskickade.

I lördags hade vi en liten bokrelease för den nyproducerade boken “Djursjukvård för djurvårdare” inne på mitt dag-jobb på Bra Zoo. Min medförfattare Stefan och jag var så klart på plats och signerade exemplar 🙂 Boken har fått ett gott mottagande så här långt och LäroMedia (ett företag som inriktar sig på försäljning på litteratur och undervisningsmaterial till skolor) har lagt till boken i sitt sortiment. Vilket känns jättekul förstås!

Vi får väl se vad som sker nu med boken, ett par kommentarer har redan kommit in och dessa har varit uteslutande positiva, vilket naturligtvis är väldigt roligt!

Beställning sker fortfarande genom mail till info@djurkonsultenzed.se för den som är nyfiken och vill ha ett eget exemplar!